Kápolnai József tollából

Évek során a pályafutásom alatt több „csodaszer”-nek nevezett készítményt próbálhattam ki az általam kezelt pacienseimen. A hozzám forduló személyek többnyire izomgörcsökről (láb, hát, kar, csuklyás izom, és egyéb helyeken) panaszkodtak. Ezeket a görcsöket igen nehezen, szájon át szedhető magnézium bevitelével többször megismételt masszírozással lehetett csak oldani illetve átmenetileg megszüntetni, de valójában állandó visszatérő problémával álltam szemben.

A szakmai irodalmat – külföldit és most már a hazait is – tanulmányozva is találkoztam az Ősi Magnézium leírásával. Szakmai szempontokat is figyelembe véve kb. kettő éve kezdtem el használni rendszeresen az Ősi Magnézium koncentrátumot és gélt.

Hol tapasztaltam meg az Ősi Magnézium hatásait?

Egyik paciensem kettő évvel ezelőtt egy téli napon a bal váll és a nyaki csigolyák között (a csuklyás izomban) keletkezett „teljes nyaki lemerevedés” miatt fordult kezelésre. Nem tudta mozgatni a karját a fejét és minden mozdulat hatalmas fájdalmat okozott számára. Ekkor nála először alkalmaztam az Ősi Magnézium koncentrátumot és a gélt. Saját bevallása szerint a szájon át addig beszedett készítmények teljesen hatástalanok maradtak. Az Ősi Magnéziumos kezelést követően – köszönhetően a bőrön keresztül tökéletesen felszívódó magnéziumnak – azonnal enyhültek a panaszok, az addig a gyulladás okozta húzódásos, szinte elviselhetetlen fájdalom, jelentős mértékben enyhült. Ezek után még kb. négy kezelés után teljes tünetmentesség lépett fel, és azóta is rendszeresen kezeli most már saját magát a paciens. Az Ősi Magnéziumos kezelés sorozattal sikerült megelőzni a nyaki és háti izomtónusokban az esetlegesen a magnézium hiánytól fellépő izomfájdalmakat.

Egy másik paciensem (66 éves) a rendszeres Ősi Magnéziumos kezeléseknek köszönhetően az addig napi szinten meglévő és nagyon kellemetlen hátfájás teljesen megszűnt. A lábfejen a korábban problémát okozó csont deformáció, lábujjak merevsége megszűnt. A lábfejek hajlékonyak, a lábujjak mozgékonyak és fájdalommentesek lettek, ezáltal sokkal könnyebben végzi a napi teendőit.

Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani az Ősi Magnézium készítményekkel való, napi rendszerességgel történő masszírozást.

Jó egészséget kívánok!

Kápolnai József