Mi a magnézium szerepe?

Mivel a magnéziumnak az idegrendszer, az izomzat megfelelő működésében valamint az anyagcsere folyamatokban komoly szerepe van, adott volt számomra, hogy az általam amúgy is kedvelt masszázs fajtát, a nyirokmasszázst az Ősi Magnézium Géllel egészítsem ki.
A vendégeim és a saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a végeredmények minden várakozásomat felülmúlták.

Mivel manapság a bőrön át felszívódó gyógyhatású készítmények egyre népszerűbbek, elfogadott tény, hogy a bőrünk fontos szerepet tölt be az anyagcserénkben.  A belsőnkben történő változásokat is jelzi a bőrünk: hormonális változások,  anyagcsere zavarok, allergiás panaszok mind-mind megjelennek testünk különböző részein és információkat közölnek a hozzáértők számára. Éppen ezért az információ nem csak kifelé, hanem befelé is áramolhat.  A szájon át szedhető készítmények nagy része nem jut el a szervekhez, mert az emésztőrendszerünkből kiválasztódik, viszont a bőrön keresztül közvetlenül a „célállomásra” juttatható nagyobb mennyiségben.

Magnézium

Mi a szerepe a magnéziumnak a méregtelenítő kúrákban?

A tavaszi méregtelenítő- és fogyókúrák kiegészítő kezelésében fontos szerepe van a nyirokmasszázsnak és a magnéziumnak.  Az Ősi Magnéziummal végzett nyirokmasszázs hatását már kezelés során érzik a vendégek.  Könnyebben oldódnak a háton a stresszes életmód okozta elváltozások, feszültségek, a táplálkozási szokásokból és a mozgás szegény életmódból adódó esztétikai elváltozások a bőrön. Például a cellulitisz, a terhességi csíkok, ekcéma, pikkelysömör, műtéti hegek, pattanások, petyhüdt bőr, allergiák különféle típusai a kezelések során látványos javuláson mennek keresztül. Egy 8-10 alkalmas kúra alatt látványos eredményt érhetünk el, tartóssága a kiváltó okoktól függően lehet hónapokban mérhető akár.  A masszázs semmi különleges eljárást nem igényel, a megszokott fogásokkal visszük a bőrfelületre az Ősi Magnéziumot, a vendégek kellemetlenséget nem tapasztalnak.
Kormos Krisztina, gyógymasszőr
(Elérhetőség: + 36 30/212-5056)