Magnézium masszázs

Magnézium masszázs

Mi a magnézium szerepe?

Mivel a magnéziumnak az idegrendszer, az izomzat megfelelő működésében valamint az anyagcsere folyamatokban komoly szerepe van, adott volt számomra, hogy az általam amúgy is kedvelt masszázs fajtát, a nyirokmasszázst az Ősi Magnézium Géllel egészítsem ki.
A vendégeim és a saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a végeredmények minden várakozásomat felülmúlták.

Mivel manapság a bőrön át felszívódó gyógyhatású készítmények egyre népszerűbbek, elfogadott tény, hogy a bőrünk fontos szerepet tölt be az anyagcserénkben.  A belsőnkben történő változásokat is jelzi a bőrünk: hormonális változások,  anyagcsere zavarok, allergiás panaszok mind-mind megjelennek testünk különböző részein és információkat közölnek a hozzáértők számára. Éppen ezért az információ nem csak kifelé, hanem befelé is áramolhat.  A szájon át szedhető készítmények nagy része nem jut el a szervekhez, mert az emésztőrendszerünkből kiválasztódik, viszont a bőrön keresztül közvetlenül a „célállomásra” juttatható nagyobb mennyiségben.

Magnézium

Mi a szerepe a magnéziumnak a méregtelenítő kúrákban?

A tavaszi méregtelenítő- és fogyókúrák kiegészítő kezelésében fontos szerepe van a nyirokmasszázsnak és a magnéziumnak.  Az Ősi Magnéziummal végzett nyirokmasszázs hatását már kezelés során érzik a vendégek.  Könnyebben oldódnak a háton a stresszes életmód okozta elváltozások, feszültségek, a táplálkozási szokásokból és a mozgás szegény életmódból adódó esztétikai elváltozások a bőrön. Például a cellulitisz, a terhességi csíkok, ekcéma, pikkelysömör, műtéti hegek, pattanások, petyhüdt bőr, allergiák különféle típusai a kezelések során látványos javuláson mennek keresztül. Egy 8-10 alkalmas kúra alatt látványos eredményt érhetünk el, tartóssága a kiváltó okoktól függően lehet hónapokban mérhető akár.  A masszázs semmi különleges eljárást nem igényel, a megszokott fogásokkal visszük a bőrfelületre az Ősi Magnéziumot, a vendégek kellemetlenséget nem tapasztalnak.
Kormos Krisztina, gyógymasszőr
(Elérhetőség: + 36 30/212-5056)

Szeretne még többet tenni egészségéért?

img

Ismerje meg a magnézium hiány veszélyeit, tüneteit és a magnézium élettani hatásait 3 e-book-ból álló tudásanyagunkkal, 1790 Ft helyett most INGYEN!

Kérem az ingyenes tudásanyagot!
Egy orvos véleménye
img

Dr. Csomai Zita

Orvos-természetgyógyász Életmód-tanácsadó és terapeuta 3 gyermekes anyuka

img
Harmadik gyermekemmel voltam várandós, amikor először találkoztam az Ősi Magnézium géllel. Nagyon megörültem neki, mert korábban gyakran jelentkeztek magnéziumhiányra utaló tüneteim, mint például lábikragörcs, fáradékonyság. A tabletta vagy kapszula formájú…
img

V. Veronika – Budapest: “Bár kicsit csípi a bőröm a pattanásokon, de nagyon jó termék. Egy alkalommal nagyon erős derékfájást mulasztott el, továbbá kellemesen el is lazít. Csak ajánlani tudom.”

img
img

K. Levente – Masszőr: “Kipróbáltam az Ősi Magnéziumot, nekem bevált, így fel mertem venni a repertoáromba is. Sokat szenvedtem az éjszakai vádligörcsöktől, ami teljesen elmúlt. Használom a szalonomban is, a vendégek szívesen választják és elégedettek vele.”

Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

Hogyan vegyük elejét a lábizom-görcsöknek

A görcs igazi rémálom lehet, különösen, ha éjszaka erre kell ébrednünk. A lábgörcs leggyakrabban a vádliban vagy a térdínakban jelentkezik, [...]

Bővebben

A szájon át szedhető magnézium készítmények hátrányai

Fontos tudni, hogy a szájon át szedhető magnézium különös kihívást jelent sok ember számára. Sok esetben ezek a kihívások meg [...]

Bővebben

Segíthet-e a magnézium az ízületi gyulladások és fájdalmak kezelésében?

Az ízületi gyulladások legnyilvánvalóbb velejárója a fájdalom. Az idült ízületi gyulladás és reumás ízületi gyulladás okozta fájdalmakban szenvedő betegek gyakran [...]

Bővebben

Röviden a lényeget Az ősi magnéziumról

Önt csak a lényeg érdekli? Transzdermális magnézium pótlás három percben, nézze meg összefoglaló videónkat

Miért válassza az Ősi Magnéziumot?

  • 250 millió éves érintetlen természeti kincs 250 millió éves érintetlen természeti kincs
  • 30 napos pénz-visszafizetési garancia 30 napos pénz-visszafizetési garancia
  • Tanulmányokkal igazolt hatás Tanulmányokkal igazolt hatás
  • Optimális, transzdermális felszívódás Optimális, transzdermális felszívódás
  • Természetes összetétel Természetes összetétel
  • Ingyenes szállítás 9990 Ft felett Ingyenes szállítás 9990 Ft felett
250 millió éves érintetlen természeti kincs

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Nincs termék a kosárban.
0