30 napos garancia

30 napos, 100%-os garancia

Megvenné, de nem bízik benne, hogy tényleg annyira hatásosak az Ősi Magnézium termékeink és hogy önnek is beválnak-e? Semmi gond!

Mi átvállaljuk a vásárlás kockázatát.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz a termékeinkkel, de ha véletlenül még sem lenne az, akkor sem kell aggódnia, mert cégünk 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát ad az Ősi Magnézium termékekre.

Vásároljon gond nélkül!

Ha nem elégedett a termékünkkel csak küldje vissza a vásárlás számlájával együtt és mi, amint csak lehet, de maximum 10 napon belül visszautaljuk Önnek a termék árát.

 

Részletes feltételeink:

 

 1. A 30 napos visszavásárlási garancia (a továbbiakban: ”30 napos garancia”) a termék (a továbbiakban: “Termék”) a vásárló (a továbbiakban: “Vásárló”) általi átvételétől számított 30., azaz harmincadik napig áll fenn, a Vásárlónak a Terméket legkésőbb a Termék átvételét követő 30., azaz harmincadik nap 18:00 órájáig kell eljuttatnia az Wanadis Kft. címére.
 2. A 30 napos garancia kizárólag természetes személy Vásárlóra vonatkozik.
 3. A 30 napos garancia kizárólag arra a Termékre vonatkozik, amely Termék, szennyeződésmentes és amely Terméket a Vásárló csak rendeltetésszerűen használta.
 4. Nem vonatkozik a 30 napos garancia és így a Wanadis Kft. jogosult megtagadni azon Termék visszavételét, amelynek visszavételére az 1. pontban foglalt határidőn túl és/vagy nem a 2. pontban foglalt Vásárló által és/vagy a 3. pontban foglaltaknak nem megfelelő állapotú Termék vagy harmadik személynek felróhatóan keletkezett hiba, hiány vagy sérülés esetében kerülne sor.
 5. A Termék az Wanadis Kft-hez történő eljuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.
 6. A 65 napos garancia nem érinti a Vásárlónak a jogszabályok alapján biztosított 14 napos elállási jogát
 7. A promóció feltételei 2016.01.01-től beérkező rendelésekre, visszavonásig érvényesek.
 8. Az elállástól számított 10 napon belül visszautaljuk a teljes fogyasztó, mint magánszemély által fizetett Termék vásárlási összegét, de a kiszállítás díját nem; a fogyasztót csak a termék szállítási és visszajuttatásának költsége terhelik.
 9. Elállási jog gyakorlásának a menete:

Amennyiben a Vásárló élni kíván az elállási joggal úgy köteles az elállási szándékát tartalmazó elállási nyilatkozatot az alábbi elérhetőségek egyikére elküldeni:

 • Postázásai cím: Wanadis Kft 1112 Budapest, Budaőrsi út 153.
 • Email cím: info@osimagnezium.hu
 • Telefon: +36-1-246-0757

 

A Vásárló elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Wanadis Kft. címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 15 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 15 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát nem kell megérkezni 15 napon belül). A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. A Szolgáltató azonban nem köteles a Vásárló része megtéríteni azon többletköltségeket, amely a Szolgáltató által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik. A Szolgáltató jogosult a Vásárló által kifizetett teljes összeg visszafizetését mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket.

A Szolgáltató visszatérítés során a Vásárló által megadott bankszámlaszámra legkésőbb 10 napon belül visszautalja a Termék vételárát.

Szeretne még többet tenni egészségéért?

img

Ismerje meg a magnézium hiány veszélyeit, tüneteit és a magnézium élettani hatásait 3 e-book-ból álló tudásanyagunkkal, 1790 Ft helyett most INGYEN!

Kérem az ingyenes tudásanyagot!
Egy orvos véleménye
img

Dr. Csomai Zita

Orvos-természetgyógyász Életmód-tanácsadó és terapeuta 3 gyermekes anyuka

img
Harmadik gyermekemmel voltam várandós, amikor először találkoztam az Ősi Magnézium géllel. Nagyon megörültem neki, mert korábban gyakran jelentkeztek magnéziumhiányra utaló tüneteim, mint például lábikragörcs, fáradékonyság. A tabletta vagy kapszula formájú…
img

K. Levente – Masszőr: “Kipróbáltam az Ősi Magnéziumot, nekem bevált, így fel mertem venni a repertoáromba is. Sokat szenvedtem az éjszakai vádligörcsöktől, ami teljesen elmúlt. Használom a szalonomban is, a vendégek szívesen választják és elégedettek vele.”

img
img

V. Veronika – Budapest: “Bár kicsit csípi a bőröm a pattanásokon, de nagyon jó termék. Egy alkalommal nagyon erős derékfájást mulasztott el, továbbá kellemesen el is lazít. Csak ajánlani tudom.”

250 millió éves érintetlen természeti kincs

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Nincs termék a kosárban.
0