Egyetlen magyar termékként került fel a patinás nemzetközi kutatás Top 10-es listájára

A SPINS az USA egyik vezető piackutató és tanácsadó cége, amely 1995 óta elkötelezett az egészséges életmód, a természetes élelmiszerek és natúrkozmetikai termékek felkutatása és bemutatása iránt. A vállalat évről évre összeállít egy TOP 10-es listát az aktuális évre vonatkozó egészségtudatos előrejelzésekről, követendő példaként kiemelve az ott szereplő termékeket. Erre a listára került fel 2019 egyetlen magyar gyártású és forgalmazású natúrkozmetikai termékeként az Ősi Magnézium melatonin tartalmú testápolója.

Ha szeretné elolvasni az angol nyelvű tanulmányt, a gombra kattintva a SPINS weboldalára navigáljuk ahonnan Ön is letöltheti.

Tovább a SPINS tanulmányára >>

Álmatlanság

2019-ben az álmatlanság még összetettebb problémává válik

A kutatás szerint az idei évben az álmatlanság még nagyobb fókuszt kap a rendszertelen, stresszes életmód, a gyakori és magas koffeinfogyasztás, és a képernyő előtt töltött órák egyre növekvő száma miatt. Azok, akiknek fontos az egészséges életmód, a zavaró tényezők potenciális kizárása mellett egyre inkább olyan természetes módszerek felé fordulnak, amelyek segíthetnek nekik a minőségi alvás megteremtésében.

 

A bőrön keresztül felszívódó, ún. transzdermális megoldások egyre népszerűbbek lesznek az álmatlanság ellen folytatott harcban is, hiszen így a gyomor és a máj kikerülésével, mégis gyorsan és hatékonyan érhetünk el pozitív eredményt.

spins trends

A 2019-es egészségmegőrzési trendek Top 10 listájának egyetlen magyar terméke

 

Az Ősi Magnézium melatonin tartalmú testápolója is az álmatlanság elleni természetes megoldások között szerepel, a teljes kutatás egyetlen magyar termékeként. A kifejezetten éjszakai használatra kifejlesztett krém rangos elismerése a különleges összetevőknek és a praktikus használatnak köszönhető. Magas mennyiségben tartalmazza a 250 millió éves Ősi Magnézium Koncentrátumot,  a benne lévő melatonin mellett pedig bársonyos, antioxidánsokban gazdag shea vajjal és édes, tiszta mandulaolajjal készül. Könnyed textúrájú, így egyszerűen és hatékonyan használható, gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagyva maga után zsíros érzést. Amellett, hogy táplálja és hidratálja a bőrt, támogatja az ízületeket és a csontozatot is.