Az Ősi Magnéziummal történő kezelésekről

Az Ősi Magnéziummal történő kezelésekről

Kápolnai József tollából

Évek során a pályafutásom alatt több „csodaszer”-nek nevezett készítményt próbálhattam ki az általam kezelt pacienseimen. A hozzám forduló személyek többnyire izomgörcsökről (láb, hát, kar, csuklyás izom, és egyéb helyeken) panaszkodtak. Ezeket a görcsöket igen nehezen, szájon át szedhető magnézium bevitelével többször megismételt masszírozással lehetett csak oldani illetve átmenetileg megszüntetni, de valójában állandó visszatérő problémával álltam szemben.

A szakmai irodalmat – külföldit és most már a hazait is – tanulmányozva is találkoztam az Ősi Magnézium leírásával. Szakmai szempontokat is figyelembe véve kb. kettő éve kezdtem el használni rendszeresen az Ősi Magnézium koncentrátumot és gélt.

Hol tapasztaltam meg az Ősi Magnézium hatásait?

Egyik paciensem kettő évvel ezelőtt egy téli napon a bal váll és a nyaki csigolyák között (a csuklyás izomban) keletkezett „teljes nyaki lemerevedés” miatt fordult kezelésre. Nem tudta mozgatni a karját a fejét és minden mozdulat hatalmas fájdalmat okozott számára. Ekkor nála először alkalmaztam az Ősi Magnézium koncentrátumot és a gélt. Saját bevallása szerint a szájon át addig beszedett készítmények teljesen hatástalanok maradtak. Az Ősi Magnéziumos kezelést követően – köszönhetően a bőrön keresztül tökéletesen felszívódó magnéziumnak – azonnal enyhültek a panaszok, az addig a gyulladás okozta húzódásos, szinte elviselhetetlen fájdalom, jelentős mértékben enyhült. Ezek után még kb. négy kezelés után teljes tünetmentesség lépett fel, és azóta is rendszeresen kezeli most már saját magát a paciens. Az Ősi Magnéziumos kezelés sorozattal sikerült megelőzni a nyaki és háti izomtónusokban az esetlegesen a magnézium hiánytól fellépő izomfájdalmakat.

Egy másik paciensem (66 éves) a rendszeres Ősi Magnéziumos kezeléseknek köszönhetően az addig napi szinten meglévő és nagyon kellemetlen hátfájás teljesen megszűnt. A lábfejen a korábban problémát okozó csont deformáció, lábujjak merevsége megszűnt. A lábfejek hajlékonyak, a lábujjak mozgékonyak és fájdalommentesek lettek, ezáltal sokkal könnyebben végzi a napi teendőit.

Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani az Ősi Magnézium készítményekkel való, napi rendszerességgel történő masszírozást.

Jó egészséget kívánok!

Kápolnai József

Szeretne még többet tenni egészségéért?

img

Ismerje meg a magnézium hiány veszélyeit, tüneteit és a magnézium élettani hatásait 3 e-book-ból álló tudásanyagunkkal, 1790 Ft helyett most INGYEN!

Kérem az ingyenes tudásanyagot!
Egy orvos véleménye
img

Dr. Csomai Zita

  • Orvos-természetgyógyász
  • Életmód-tanácsadó és terapeuta
  • 3 gyermekes anyuka
img
Harmadik gyermekemmel voltam várandós, amikor először találkoztam az Ősi Magnézium géllel. Nagyon megörültem neki, mert korábban gyakran jelentkeztek magnéziumhiányra utaló tüneteim, mint például lábikragörcs, fáradékonyság. A tabletta vagy kapszula formájú…
img

K. Levente – Masszőr: “Kipróbáltam az Ősi Magnéziumot, nekem bevált, így fel mertem venni a repertoáromba is. Sokat szenvedtem az éjszakai vádligörcsöktől, ami teljesen elmúlt. Használom a szalonomban is, a vendégek szívesen választják és elégedettek vele.”

img
img

L. Ágnes: “Lábgörcsre, illetve stresszoldásra használom a termékeket. Minden nap használom, a görcseim elmúltak és sokkal nyugottabnak érzem magam. Ajánlani tudom csak mindenkinek, fantasztikus termékek, nagyon örülök, hogy rátaláltam az Ősi Magnéziumra!”

Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

6 indok, miért adjunk magnéziumot a masszázsunkhoz

Amikor csak megvan rá a lehetőség, vegyen részt egy úgynevezett mély-szövet masszázson. Az egészségügyi előnyei minden bizonnyal érdemessé teszik, [...]

Bővebben

Dr. Csomai Zita: Tapasztalataim az Ősi Magnéziummal

Harmadik gyermekemmel voltam várandós, amikor először találkoztam az Ősi Magnézium géllel. Nagyon megörültem neki, mert korábban gyakran jelentkeztek magnéziumhiányra [...]

Bővebben

A magnézium és az álmatlanság vagy insomnia

Néhány tény az alvási rendellenességekről, inszomniáról: A nők 63%-a, míg a férfiak 54%-a szenved álmatlanságtól legalább 2 alkalommal hetente [...]

Bővebben

Röviden a lényeget Az ősi magnéziumról

Önt csak a lényeg érdekli? Transzdermális magnézium pótlás három percben, nézze meg összefoglaló videónkat

Miért válassza az Ősi Magnéziumot?

  • 250 millió éves érintetlen természeti kincs 250 millió éves érintetlen természeti kincs
  • 30 napos pénz-visszafizetési garancia 30 napos pénz-visszafizetési garancia
  • Tanulmányokkal igazolt hatás Tanulmányokkal igazolt hatás
  • Optimális, transzdermális felszívódás Optimális, transzdermális felszívódás
  • Természetes összetétel Természetes összetétel
  • Ingyenes szállítás 9990 Ft felett Ingyenes szállítás 9990 Ft felett
250 millió éves érintetlen természeti kincs

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Nincs termék a kosárban.
0