Az Ősi Magnéziummal történő kezelésekről

Az Ősi Magnéziummal történő kezelésekről

Kápolnai József tollából

Évek során a pályafutásom alatt több „csodaszer”-nek nevezett készítményt próbálhattam ki az általam kezelt pacienseimen. A hozzám forduló személyek többnyire izomgörcsökről (láb, hát, kar, csuklyás izom, és egyéb helyeken) panaszkodtak. Ezeket a görcsöket igen nehezen, szájon át szedhető magnézium bevitelével többször megismételt masszírozással lehetett csak oldani illetve átmenetileg megszüntetni, de valójában állandó visszatérő problémával álltam szemben.

A szakmai irodalmat – külföldit és most már a hazait is – tanulmányozva is találkoztam az Ősi Magnézium leírásával. Szakmai szempontokat is figyelembe véve kb. kettő éve kezdtem el használni rendszeresen az Ősi Magnézium koncentrátumot és gélt.

Hol tapasztaltam meg az Ősi Magnézium hatásait?

Egyik paciensem kettő évvel ezelőtt egy téli napon a bal váll és a nyaki csigolyák között (a csuklyás izomban) keletkezett „teljes nyaki lemerevedés” miatt fordult kezelésre. Nem tudta mozgatni a karját a fejét és minden mozdulat hatalmas fájdalmat okozott számára. Ekkor nála először alkalmaztam az Ősi Magnézium koncentrátumot és a gélt. Saját bevallása szerint a szájon át addig beszedett készítmények teljesen hatástalanok maradtak. Az Ősi Magnéziumos kezelést követően – köszönhetően a bőrön keresztül tökéletesen felszívódó magnéziumnak – azonnal enyhültek a panaszok, az addig a gyulladás okozta húzódásos, szinte elviselhetetlen fájdalom, jelentős mértékben enyhült. Ezek után még kb. négy kezelés után teljes tünetmentesség lépett fel, és azóta is rendszeresen kezeli most már saját magát a paciens. Az Ősi Magnéziumos kezelés sorozattal sikerült megelőzni a nyaki és háti izomtónusokban az esetlegesen a magnézium hiánytól fellépő izomfájdalmakat.

Egy másik paciensem (66 éves) a rendszeres Ősi Magnéziumos kezeléseknek köszönhetően az addig napi szinten meglévő és nagyon kellemetlen hátfájás teljesen megszűnt. A lábfejen a korábban problémát okozó csont deformáció, lábujjak merevsége megszűnt. A lábfejek hajlékonyak, a lábujjak mozgékonyak és fájdalommentesek lettek, ezáltal sokkal könnyebben végzi a napi teendőit.

Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani az Ősi Magnézium készítményekkel való, napi rendszerességgel történő masszírozást.

Jó egészséget kívánok!

Kápolnai József

Magnézium szükséglet kalkulátor

Pár egyszerű kérdés megválaszolásával megtudhatja, hogy Ön magnéziumhiányos-e, illetve pontosan meghatározzuk az Ön napi magnézium szükségletét.

image

Szeretne még többet tenni egészségéért?

img

Ismerje meg a magnézium hiány veszélyeit, tüneteit és a magnézium élettani hatásait 3 e-book-ból álló tudásanyagunkkal, 1790 Ft helyett most INGYEN!

Kérem az ingyenes tudásanyagot!
Egy orvos véleménye
img

Dr. Csomai Zita

Orvos-természetgyógyász Életmód-tanácsadó és terapeuta 3 gyermekes anyuka

img
Harmadik gyermekemmel voltam várandós, amikor először találkoztam az Ősi Magnézium géllel. Nagyon megörültem neki, mert korábban gyakran jelentkeztek magnéziumhiányra utaló tüneteim, mint például lábikragörcs, fáradékonyság. A tabletta vagy kapszula formájú…
img

Kammerer Zoltán – háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó: “Az utóbbi időben kezdtem el használni az Ősi Magnézium Koncentrátumot és Fürdősót. Azóta az izomgörcsök teljesen megszűntek, a regenerálódás is sokkal könnyebben megy. Az elején kicsit bizsergett tőle a bőröm, de ahogy egyre többet használom, már nem is érzem.”

img
img

V. Veronika – Budapest: “Bár kicsit csípi a bőröm a pattanásokon, de nagyon jó termék. Egy alkalommal nagyon erős derékfájást mulasztott el, továbbá kellemesen el is lazít. Csak ajánlani tudom.”

Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

A magnéziumhiány jelei – a 6 leggyakoribb tünet

A magnéziumhiányt nehéz diagnosztizálni, mivel rendkívül sokféle tünetet és egészségügyi problémát okozhat. Nehéz azt is megvizsgálni, hogy egy személy elegendő [...]

Bővebben

Segíthet-e a magnézium az ízületi gyulladások és fájdalmak kezelésében?

Az ízületi gyulladások legnyilvánvalóbb velejárója a fájdalom. Az idült ízületi gyulladás és reumás ízületi gyulladás okozta fájdalmakban szenvedő betegek gyakran [...]

Bővebben

Hogyan működik az Ősi Magnézium?

Az Ősi Magnézium számos nagyszerű tulajdonsága a hagyományostól eltérő felszívódási módszerének köszönhető. A bőrön keresztüli, transzdermális felszívódásnak köszönhötően a termék [...]

Bővebben

Röviden a lényeget Az ősi magnéziumról

Önt csak a lényeg érdekli? Transzdermális magnézium pótlás három percben, nézze meg összefoglaló videónkat

Miért válassza az Ősi Magnéziumot?

  • 250 millió éves érintetlen természeti kincs 250 millió éves érintetlen természeti kincs
  • 30 napos pénz-visszafizetési garancia 30 napos pénz-visszafizetési garancia
  • Tanulmányokkal igazolt hatás Tanulmányokkal igazolt hatás
  • Optimális, transzdermális felszívódás Optimális, transzdermális felszívódás
  • Természetes összetétel Természetes összetétel
  • Ingyenes szállítás 9990 Ft felett Ingyenes szállítás 9990 Ft felett
250 millió éves érintetlen természeti kincs

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Nincs termék a kosárban.
0