Masszőr partnerI regisztráció

Elindult az Ősi Magnézium új partnerprogramja, ismerje meg hogyan segíthetjük munkáját!

A tiszta, természetes összetevőkből és gyors felszívódású, nagy dózisú magnéziumból készült Ősi Magnézium termékek kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a masszőrök körében is. Épp ezért szeretnénk munkájukat segíteni egy hosszú távú, számos előnnyel járó partnerprogrammal, melyhez Ön is csatlakozhat egy rövid regisztrációt követően.

A partneri program előnyei

Z

Kiemelt kedvezmények illetik meg Önt

A partneri programban Önt kiemelt, minden egyedi Ősi Magnézium termékre érvényes 20%-os kedvezmény illeti meg.
Z

Exkluzív értesítést kap az újdonságokról

A hivatalos bevezetés előtt értesülni fog az új termékekről, és természetesen tesztelheti is őket.
Z

megjelenési lehetőség a partnerkereső térképünkön

Partnereink számára egy külön szekciót tartunk fenn weboldalunkon, ahol vásárlóink könnyedén megtalálhatják őket.

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEINK A MASSZŐRÖK KÖRÉBEN

Ősi Magnézium Koncentrátum + OptiMSM

Az ízületvédő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású OptiMSM-mel dúsított Ősi Magnézium koncentrátum bőrre permetezve pillanatok alatt felszívódik, így tökéletes kiegészítője egy frissítő, lazító masszázsnak. Gyorsan és hatékonyan segít helyreállítani a sejtes magnéziumszintet, erősíti a masszázs során beinduló méregtelenítési folyamatokat, miközben enyhíti a görcsöket és az izomfájdalmakat.
Jót tesz a hormonháztartásnak és a bőrnek.

A koncentrátumban lévő MSM segíti a kötőszövetek erősödését és a kollagén termelését, valamint támogatja az ízületek, az inak és az ínszalagok védelmét.

Ősi Magnézium Masszázs Gél

Ez a nagy dózisú magnéziumot tartalmazó gél kifejezetten testmasszázshoz készült, masszőr terapeuták és vásárlóink visszajelzései alapján. Amellett, hogy növeli a masszázs pozitív hatásait, nagy nagy mennyiségű természetes, bőrön át felszívódó magnéziumot juttat a szövetekbe.

Frissítő és lazító masszázshoz egyaránt ideális, gyors, természetes megoldást nyújt a napjainkban szinte mindannyiunkat érintő magnéziumhiányra.

Ősi Magnézium Masszázskrém

A masszőr terapeuták és vásárlók visszajelzései alapján készült krém tiszta, természetes, nagy mennyiségű magnéziummal segít még teljesebb élménnyé tenni a testmasszázst, felfrissülni és ellazulni, feloldani a görcsöket és beindítani a testi-lelki méregtelenítést. Komplex, jól használható, ráadásul árnika és gyömbér tartalmával enyhíti az izomfájdalmakat, csökkenti a gyulladásokat is. A masszázsok elengedhetetlen kiegészítője.

Ősi Magnézium Hűsítő Masszázskrém

Ebben a krémben frissítő mentol egészíti ki a komplex összetevőkből álló, nagy dózisú természetes magnéziumot tartalmazó masszázskrémet. Ideális sportmasszázsokhoz, izomgörcsök és gyulladások kezelésére. Az Ősi Magnézium Hűsítő Masszázskrém terapeuták és vásárlóink visszajelzése alapján készült.

Véletlenül találtam rá a termekükre, magam miatt kezdtem használni, ugyanis egyre több mindenre lettem allergiás, többek között sok vitamin nyomelem tabblettás változatainak valamilyen összerevőjére. Kipróbáltam az Ősi Magnéziumot, nekem bevált, így fel mertem venni a repertoáromba is. Sokat szenvedtem az éjszakai vádligörcsöktől, ami teljesen elmúlt. Használom a szalonomban is, a vendégek szívesen választják és elégedettek vele. Kistot Levente

Masszőr

A tapasztalatok szerint szinte kivétel nélkül 5-10 percen belül oldódnak „olvadnak el” a görcsök, megkönnyítve így a masszőr munkáját. Nem elhanyagolható szempont továbbá a vendég elégedettségének a nagymértékű növekedése sem, melyet a masszírozás hatásának az időben történő meghosszabbodása vált ki. Szenyán Zoltán

Természetgyógyász

Töltse ki az űrlapot, és csatlakozzon Ön is a kifejezetten masszőrök számára létrehozott partnerprogramhoz!

Regisztrációs Űrlap

Click or drag a file to this area to upload.
Feltölthető fájltípusok pdf, jpg, jpeg és png
Kérjük adja meg az elérhetőségeit (Cég neve / szalon neve, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó, telefonszám, email cím, webes elérhetőség)