MSM – Belülről jövő szépség

MSM – Belülről jövő szépség

Sok ember számára a jó kinézet csak egy része a jó közérzetnek. Az egészséges, sugárzó bőr a jó egészség jele, és gyakran szerepel a kívánságaik között azoknak, akik a legjobban szeretnének kinézni. Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy gazdag kénforrás. A kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, amely támogatja a bőr szerkezetét. Ez egyben a keratin, a haj és a köröm szerkezeti alkotóeleme.

kollagenMegfiatalít

Az MSM olyan diszulfidkötést tart fenn, amely a kollagén szálakat erősen tartja a kötőszövetek hajlékonyságának megőrzéséhez.

Regeneráció

Az egészséges kollagén fenntartásával a szövetek térhálósodása vagy “keményedése” lehetővé teszi az egészséges dermális működést.

 

A természet fiatalító ásványa

A Bergstrom Nutrition a mai legmodernebb technológiát alkalmazza annak bebizonyítására, hogyan működik az OptiMSM® az egészséges, fiatalabb bőr támogatása érdekében. Az eredmények egy génszabályozási tanulmányban figyelhetőek meg. A kutatások összefoglalója angol nyelven itt tekinthető meg.

Fiatalabbnak tűnő bőr

Az öregedés, a rossz életmódbeli szokások, a környezeti UV sugárzás és a toxinok mind gyakori stresszfaktor, amelyek irritálják a bőrt, és annak öregedéséhez vezethetnek. Az MSM gátolhatja a dermális kollagén és az elasztin struktúrájának lebomlását, ami ráncképződéshez és érzékeny bőr kialakulásához vezethetne.

Javítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát

Az MSM serkenti bizonyos specifikus gének tevékenységét. Ez a folyamat felelős az egészséges bőr megőrzéséért, illetve az egészséges kollagén fenntartásáért a feszesebb bőr érdekében.

hidrateHidratál és tonizál

Az MSM az egyik felelős azért, hogy a sejtek jobban áteresztővé váljanak és javuljon a tápanyagok felszívódása, ezen kívül a víz szabályozásáért és eloszlásáért is felel.

Szeretne még többet tenni egészségéért?

img

Ismerje meg a magnézium hiány veszélyeit, tüneteit és a magnézium élettani hatásait 3 e-book-ból álló tudásanyagunkkal, 1790 Ft helyett most INGYEN!

Kérem az ingyenes tudásanyagot!
Egy orvos véleménye
img

Dr. Csomai Zita

Orvos-természetgyógyász Életmód-tanácsadó és terapeuta 3 gyermekes anyuka

img
Harmadik gyermekemmel voltam várandós, amikor először találkoztam az Ősi Magnézium géllel. Nagyon megörültem neki, mert korábban gyakran jelentkeztek magnéziumhiányra utaló tüneteim, mint például lábikragörcs, fáradékonyság. A tabletta vagy kapszula formájú…
img

C. László – Tolcsva: “Az Ősi Magnézium megszüntette az éjszakai lábgörcsöket, ezáltal újra tudok normálisan aludni, használat során a stresszhelyzeteket is jobban kezelem, nyugodtabb vagyok. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik hasonló problémákal küszködnek.”

img
img

L. Ágnes: “Lábgörcsre, illetve stresszoldásra használom a termékeket. Minden nap használom, a görcseim elmúltak és sokkal nyugottabnak érzem magam. Ajánlani tudom csak mindenkinek, fantasztikus termékek, nagyon örülök, hogy rátaláltam az Ősi Magnéziumra!”

Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

Hogyan vegyük elejét a lábizom-görcsöknek

A görcs igazi rémálom lehet, különösen, ha éjszaka erre kell ébrednünk. A lábgörcs leggyakrabban a vádliban vagy a térdínakban jelentkezik, [...]

Bővebben

Hogyan működik az Ősi Magnézium?

Az Ősi Magnézium számos nagyszerű tulajdonsága a hagyományostól eltérő felszívódási módszerének köszönhető. A bőrön keresztüli, transzdermális felszívódásnak köszönhötően a termék [...]

Bővebben

Az Ősi Magnézium

Az ősi magnézium koncentrátum az ősidei európai Zechstein-tenger fenékről származik, a földkéreg 1600 és 2000 méter mélyéről, védve az utóbbi [...]

Bővebben

Röviden a lényeget Az ősi magnéziumról

Önt csak a lényeg érdekli? Transzdermális magnézium pótlás három percben, nézze meg összefoglaló videónkat

Miért válassza az Ősi Magnéziumot?

  • 250 millió éves érintetlen természeti kincs 250 millió éves érintetlen természeti kincs
  • 30 napos pénz-visszafizetési garancia 30 napos pénz-visszafizetési garancia
  • Tanulmányokkal igazolt hatás Tanulmányokkal igazolt hatás
  • Optimális, transzdermális felszívódás Optimális, transzdermális felszívódás
  • Természetes összetétel Természetes összetétel
  • Ingyenes szállítás 9990 Ft felett Ingyenes szállítás 9990 Ft felett
250 millió éves érintetlen természeti kincs

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

0 termék 0Ft