Kammerer Zoltán

Kammerer Zoltán

Háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó

 

“Élsportolóként mindig nagyon odafigyeltem a magnéziumpótlásra, de az izömgörcsök így sem kerültek el. Igaz, eddig csak étrendkiegészítőket próbáltam, bőrön át felszívódó készítményt nem. Az utóbbi időben kezdtem el használni az Ősi Magnézium Koncentrátumot és Fürdősót. Azóta az izomgörcsök teljesen megszűntek, a regenerálódás is sokkal könnyebben megy. Az izmaim sokkal rövidebb idő alatt ellazulnak, akár erős igénybevétel után is. Az elején kicsit bizsergett tőle a bőröm, de ahogy egyre többet használom, már nem is érzem. Az eredmény pedig sokszorosan kárpótol ezért a kis kellemetlenségért.”
Kistot Levente

Kistot Levente

Masszőr

 

“Véletlenül találtam rá a termekükre, magam miatt kezdtem használni, ugyanis egyre több mindenre lettem allergiás, többek között sok vitamin nyomelem tabblettás változatainak valamilyen összerevőjére. Kipróbáltam az Ősi Magnéziumot, nekem bevált, így fel mertem venni a repertoáromba is. Sokat szenvedtem az éjszakai vádligörcsöktől, ami teljesen elmúlt. Használom a szalonomban is, a vendégek szívesen választják és elégedettek vele.”
Lubics Szilvia

Lubics Szilvia

Az év ultramaraton futója Magyarországon 2011, 2012, 2013 és 2014-ben is

 

“Tulajdonképpen sosem voltak verseny közben problémáim görccsel, azt viszont megtapasztaltam, ha túl sok magnéziumot szedek, gyomorproblémáim lesznek. A 100 km-es OB előtti héten lehetőségem volt kipróbálni az ősi magnéziumot. A verseny előtti héten napi 20 pumpányit használtam a lábamra és egyszer használtam a magnéziumos fürdősót. A verseny alatt nem szedtem magnéziumot, másnap a sprayt használtam újra és befeküdtem egy kád Ősi Magnézium fürdősós vízbe. A regeneráció gyorsasága sok dologtól függ, mégis azt mondhatom, hogy ilyen terhelés után még sosem regenerálódtam ilyen hamar. Izomfájdalmaim nem is voltak, inkább csak fáradtságot éreztem. Az Ősi Magnézium Koncentrátum sprayt azóta is használom, kíváncsian várom a hosszútávú fejleményeket.”
Bogár János

Bogár János

Az év ultramaraton futója 2007-ben

 

“Nagyon jó tapasztalatom van a termékkel! Szuper hatása van a bőrre, érezhetően erősebb, rugalmasabb lett, a tapintása pedig finomabb. Ezt nem csak én, hanem a párom is tapasztalta, aki szintén versenyszerűen sportol. Én hajlamos voltam a görcsökre, de a termék használata óta ezek csökkentek. Mivel kíméletesen, külsőleg szívódik fel, eleve laza izomzattal indulok az edzésekre, ami meg is marad több órán át. Edzés után ismételten bemasszírozom és rendkívül jól regenerál, hidratál. Arcra is próbáltam és szuper regenerálónak bizonyult! A farizomra is nagyon hatásos nálam, de a derekamra és a hátamra is szoktam használni. Kicsit csíp, de ezt meg lehet szokni. Ha túl soknak érzem, néha letörlöm illetve kicsit vízzel lemosom, de sokszor ilyenkor is rajta hagyom. Köszönöm illetve köszönjük! Minden téren pozitív a termék hatása!
Levora Ágnes

Levora Ágnes

 

Lábgörcsre, illetve stresszoldásra használom a termékeket. Minden nap használom, a görcseim elmúltak és sokkal nyugottabnak érzem magam. Ajánlani tudom csak mindenkinek, fantasztikus termékek, nagyon örülök, hogy rátaláltam az Ősi Magnéziumra!”
Lubics Szilvia

Börcsök Éva

 

“Gondoltam, kipróbálom ezt a készítményt, mert szintetikus kiegészítőket nem szeretnék szedni. Egyik nap sajnos egy rossz mozdulattól becsípődött a hátam. Semmit nem tudtam csinálni, csak kiabálni a páromnak, hogy segítsen. Mondtam neki, hogy a magnéziummal fújja be az egész hátam, és kenje szét. Ezt egy nap legalább 3 szor megismételtük, mert tudtam, hogy nem ártok vele, mivel ez természetes szer. Bevallom első nap nem igazán javult, de a második naptól kezdve szépen lassan tudtam mozogni. 4 nap eltelte után bátran kijelenthetem, hogy szinte elmúlt a fájdalom. Attól függetlenül reggel és este még befújtuk, hogy biztos ami biztos az izmokat ellazítsa. Hát így segített rajtam az Ősi Magnézium, amit soha nem váltanék le semmi másra. A családban odaadtam kipróbálni, szintén hasonló problémára, neki is pár nap alatt rendbe hozta. Vádlira is nagyon jó ha begörcsöl. Fejfájásra picit a halántékomra kentem, és el mulasztotta. Menstruációs görcsökre is ajánlom , gyorsan el mulasztotta a fájdalmat. Nálam több mindenben remekelt ez a termék, és 100%-osan meg vagyok vele elégedve, bátran ajánlom Mindenkinek!”