Szállítási/átvételi tudnivalók

A rendelés átvételének módjai:

1, Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén a rendelt termékeket a központukban lehet átvenni (1112. Budapest Budaörsi út 153. – FONTE Irodaház I. em. – Wanadis KFT.). Az árukiadás munkanapokon 9-16 óráig lehetséges! Személyes átvételkor a rendelés ellenértékét csak készpénzben tudja rendezni!

Megközelítés:
A környéken a parkolás ingyenes, az irodaház előtt részen ügyfélparkolók vannak fenntartva! (Bejárat mind a Budaörsi út felől, mind a Naprózsa utca felől).
Tömegközlekedéssel vagy a Nagyszeben út nevű megálló, vagy a Gazdagréti út nevű megállónál lehet megközelíteni az irodaházat. Ezekre a megállókra közlekedő buszok: 8, 40, 40B, 87, 88, 88B, 139, 140, 140A,142, 153, 153A, 154, 239

2, Futárszolgálat

A Futárszolgálattal történő kiszállítás a raktárkészlet függvényében, a rendeléstől számított 1 munkanapon belül kerül kézbesítésre a megadott szállítási címre (amennyiben a szállítást megelőző nap 14 óráig beérkezett a rendelés). A futárszolgálat díja belföldre 990 Ft (bruttó).A szállítási partnerünk a Sprinter Futárszolgálat (Elérhetőség: info (Kukac) Sprinter (pont) hu , +36 1 347 3000). A csomag feladásáról a megadott email címen további információkat, értesítést kap. Jelen pillanatban a rendelés ellenértékét a futárnak készpénzben tudja kiegyenlíteni!

3, Pick-Pack pontra szállítás

Több Pick-Pack pont közül lehet választani, az ország egész területén. A rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül érkezik meg a csomag a kiválasztott Pick-Pack pontra, a megérkezésről SMS-ben és e-mailben érkezik információ a Sprinter futárszolgálattól. A csomagokkal kapcsolatban ezen a számon lehet érdeklődni: 061-347-3000. A szállítás díja 790 Ft.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Hasznos tudni, hogy amennyiben a vásárlás értéke eléri vagy meghaladja a 9990Ft (bruttó) értéket, a rendelését ingyenesen szállítjuk ki önnek futárszolgálattal. Persze ekkor is választhatja a személyes átvételt, ha az praktikusabb önnek.

Szeretne még többet tenni egészségéért?

img

Ismerje meg a magnézium hiány veszélyeit, tüneteit és a magnézium élettani hatásait 3 e-book-ból álló tudásanyagunkkal, 1790 Ft helyett most INGYEN!

Kérem az ingyenes tudásanyagot!
Egy orvos véleménye
img

Dr. Csomai Zita

Orvos-természetgyógyász Életmód-tanácsadó és terapeuta 3 gyermekes anyuka

img
Harmadik gyermekemmel voltam várandós, amikor először találkoztam az Ősi Magnézium géllel. Nagyon megörültem neki, mert korábban gyakran jelentkeztek magnéziumhiányra utaló tüneteim, mint például lábikragörcs, fáradékonyság. A tabletta vagy kapszula formájú…
img

Kammerer Zoltán – háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó: “Az utóbbi időben kezdtem el használni az Ősi Magnézium Koncentrátumot és Fürdősót. Azóta az izomgörcsök teljesen megszűntek, a regenerálódás is sokkal könnyebben megy. Az elején kicsit bizsergett tőle a bőröm, de ahogy egyre többet használom, már nem is érzem.”

img
img

C. László – Tolcsva: “Az Ősi Magnézium megszüntette az éjszakai lábgörcsöket, ezáltal újra tudok normálisan aludni, használat során a stresszhelyzeteket is jobban kezelem, nyugodtabb vagyok. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik hasonló problémákal küszködnek.”

250 millió éves érintetlen természeti kincs

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Nincs termék a kosárban.
0