Szállítási / átvételi tudnivalók

A rendelés átvételének módjai:

1. Futárszolgálat

A Futárszolgálattal történő kiszállítás a raktárkészlet függvényében, a rendeléstől számított 1 munkanapon belül kerül kézbesítésre a megadott szállítási címre (amennyiben a szállítást megelőző nap 11 óráig beérkezett a rendelés). A futárszolgálat díja belföldre 1190 Ft (bruttó). A szállítási partnerünk a GLS Futárszolgálat. A rendelés ellenértékét a futárnak készpénzben és bankkártyával is ki tudja egyenlíteni!

2. Pick-Pack pontra szállítás

Több Pick-Pack pont közül lehet választani, az ország egész területén. Csomagfelvétel hétfői és csütörtöki napokon történik, a felvételtől számított 1-3 munkanapon belül érkezik meg a csomag a kiválasztott Pick-Pack pontra, a megérkezésről SMS-ben és e-mailben érkezik információ a Sprinter futárszolgálattól. A csomagokkal kapcsolatban ezen a számon lehet érdeklődni: 061-347-3000. A szállítás díja 1490 Ft.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Hasznos tudni, hogy amennyiben a vásárlás értéke meghaladja a 9990Ft (bruttó) értéket, a rendelését ingyenesen szállítjuk ki önnek futárszolgálattal.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Irodánkban történő személyes átvételre és az irodában történő vásárlásra nincs lehetőség. A leadott rendeléseket kizárólag a fentebb felsorolt szállítási módokon tudjuk eljuttatni Önhöz.