Szállítási/átvételi tudnivalók

A rendelés átvételének módjai:

1, Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén a rendelt termékeket a központukban lehet átvenni (1112. Budapest Budaörsi út 153. – FONTE Irodaház I. em. – Wanadis KFT.). Az árukiadás munkanapokon 9-16 óráig lehetséges! Személyes átvételkor a rendelés ellenértékét csak készpénzben tudja rendezni!

Megközelítés:
A környéken a parkolás ingyenes, az irodaház előtt részen ügyfélparkolók vannak fenntartva! (Bejárat mind a Budaörsi út felől, mind a Naprózsa utca felől).
Tömegközlekedéssel vagy a Nagyszeben út nevű megálló, vagy a Gazdagréti út nevű megállónál lehet megközelíteni az irodaházat. Ezekre a megállókra közlekedő buszok: 8, 40, 40B, 87, 88, 88B, 139, 140, 140A,142, 153, 153A, 154, 239

2, Futárszolgálat

A Futárszolgálattal történő kiszállítás a raktárkészlet függvényében, a rendeléstől számított 1 munkanapon belül kerül kézbesítésre a megadott szállítási címre (amennyiben a szállítást megelőző nap 14 óráig beérkezett a rendelés). A futárszolgálat díja belföldre 990 Ft (bruttó).A szállítási partnerünk a Sprinter Futárszolgálat (Elérhetőség: info (Kukac) Sprinter (pont) hu , +36 1 347 3000). A csomag feladásáról a megadott email címen további információkat, értesítést kap. Jelen pillanatban a rendelés ellenértékét a futárnak készpénzben tudja kiegyenlíteni!

3, Pick-Pack pontra szállítás

Több Pick-Pack pont közül lehet választani, az ország egész területén. A rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül érkezik meg a csomag a kiválasztott Pick-Pack pontra, a megérkezésről SMS-ben és e-mailben érkezik információ a Sprinter futárszolgálattól. A csomagokkal kapcsolatban ezen a számon lehet érdeklődni: 061-347-3000. A szállítás díja 790 Ft.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Hasznos tudni, hogy amennyiben a vásárlás értéke eléri vagy meghaladja a 9990Ft (bruttó) értéket, a rendelését ingyenesen szállítjuk ki önnek futárszolgálattal. Persze ekkor is választhatja a személyes átvételt, ha az praktikusabb önnek.

Szeretne még többet tenni egészségéért?

img

Ismerje meg a magnézium hiány veszélyeit, tüneteit és a magnézium élettani hatásait 3 e-book-ból álló tudásanyagunkkal, 1790 Ft helyett most INGYEN!

Kérem az ingyenes tudásanyagot!
Egy orvos véleménye
img

Dr. Csomai Zita

  • Orvos-természetgyógyász
  • Életmód-tanácsadó és terapeuta
  • 3 gyermekes anyuka
img
Harmadik gyermekemmel voltam várandós, amikor először találkoztam az Ősi Magnézium géllel. Nagyon megörültem neki, mert korábban gyakran jelentkeztek magnéziumhiányra utaló tüneteim, mint például lábikragörcs, fáradékonyság. A tabletta vagy kapszula formájú…
img

K. Levente – Masszőr: “Kipróbáltam az Ősi Magnéziumot, nekem bevált, így fel mertem venni a repertoáromba is. Sokat szenvedtem az éjszakai vádligörcsöktől, ami teljesen elmúlt. Használom a szalonomban is, a vendégek szívesen választják és elégedettek vele.”

img
img

L. Ágnes: “Lábgörcsre, illetve stresszoldásra használom a termékeket. Minden nap használom, a görcseim elmúltak és sokkal nyugottabnak érzem magam. Ajánlani tudom csak mindenkinek, fantasztikus termékek, nagyon örülök, hogy rátaláltam az Ősi Magnéziumra!”

250 millió éves érintetlen természeti kincs

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Ingyenes szállítás 9990 Ft felett

Nincs termék a kosárban.
0