Szállítási / átvételi tudnivalók

A rendelés átvételének módjai:

1. Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén a rendelt termékeket a központukban lehet átvenni (1112. Budapest Budaörsi út 153. – FONTE Irodaház I. em. – Wanadis KFT.). Az árukiadás munkanapokon 9-16 óráig lehetséges! Személyes átvételkor a rendelés ellenértékét csak készpénzben tudja rendezni!

Megközelítés:
A környéken a parkolás ingyenes, az irodaház előtt részen ügyfélparkolók vannak fenntartva! (Bejárat mind a Budaörsi út felől, mind a Naprózsa utca felől).
Tömegközlekedéssel vagy a Nagyszeben út nevű megálló, vagy a Gazdagréti út nevű megállónál lehet megközelíteni az irodaházat. Ezekre a megállókra közlekedő buszok: 8, 40, 40B, 87, 88, 88B, 139, 140, 140A,142, 153, 153A, 154, 239

2. Futárszolgálat

A Futárszolgálattal történő kiszállítás a raktárkészlet függvényében, a rendeléstől számított 1 munkanapon belül kerül kézbesítésre a megadott szállítási címre (amennyiben a szállítást megelőző nap 14 óráig beérkezett a rendelés). A futárszolgálat díja belföldre 1190 Ft (bruttó).A szállítási partnerünk a DPD Futárszolgálat (Elérhetőség: https://www.dpd.com/hu/hu/kapcsolat/).  Jelen pillanatban a rendelés ellenértékét a futárnak készpénzben tudja kiegyenlíteni!

3. Pick-Pack pontra szállítás

Több Pick-Pack pont közül lehet választani, az ország egész területén. Csomagfelvétel hétfői és csütörtöki napokon történik, a felvételtől számított 1-3 munkanapon belül érkezik meg a csomag a kiválasztott Pick-Pack pontra, a megérkezésről SMS-ben és e-mailben érkezik információ a Sprinter futárszolgálattól. A csomagokkal kapcsolatban ezen a számon lehet érdeklődni: 061-347-3000. A szállítás díja 1490 Ft.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Hasznos tudni, hogy amennyiben a vásárlás értéke meghaladja a 9990Ft (bruttó) értéket, a rendelését ingyenesen szállítjuk ki önnek futárszolgálattal. Persze ekkor is választhatja a személyes átvételt, ha az praktikusabb önnek.