I Láb You Csomag

Lábaink megérdemlik a maximális törődést! Ebbe a csomagba kifejezetten olyan Ősi Magnézium termékeket válogattunk össze, amelyek segítik a fáradt, megterhelt lábak gyors felfrissülését és pihenését.

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 9 990Ft felett

7 990Ft
Vásárolja meg most ezt a terméket és szerezzen 400 hűségpontot!

Termékleírás

A természetes, bőrön keresztül felszívódó magnézium a csomag minden tagjának alapvető összetevője – ennek a válogatásnak a különlegességét az adja, hogy csupa láb-barát Ősi Magnézium termék került bele, amelyek közül kettő a test más területein jelentkező izomgörcsök oldására vagy kádfürdőzésre is tökéletes.

A  kedvezményes árú csomagban található termékek garantált feltöltődést nyújtanak a fáradt lábaknak.

A csomag rendszeres használata helyreállítja a sejtes magnéziumszintet, természetes sejtvédő, segíti a méregtelenítési folyamatokat és az izmok működését, enyhíti a görcsöket, az izomfájdalmakat, hozzájárul a stressz elleni küzdelemhez, a pihentetőbb alváshoz és a bőr általános állapotának javításához.

A csomag tartalma:

ŐSI MAGNÉZIUM LÁBKRÉM

A magnézium tartalmú lábkrém egyszerre veszi fel a harcot a lábgörcsökkel, a bőrszárazsággal és a lábfáradtsággal, valamint a kisebb fájdalmakkal – a tiszta, természetes Ősi Magnézium koncentrátum mellett urea és shea vajat, borsmenta és teafa illóolajokat tartalmaz.

ŐSI MAGNÉZIUM KONCENTRÁTUM
Az egyik leghatékonyabb módja a gyors magnéziumpótlásnak. Izomgörcs esetén egyenesen a célterületre permetezhető. Az érzékenyebb bőrűek érezhetnek viszketést, tapasztalhatnak bőrpírt, bizsergést a koncentrátum magas magnézium-klorid tartalma miatt. Használat után a bőrön sóréteg alakulhat ki, ami 20 perc után leöblíthető.

ŐSI MAGNÉZIUM FÜRDŐSÓ
Száraz magnézium-klorid só és egyéb nyomelemek keveréke, amely ideális magnéziumos fürdőkhöz, lábfürdőkhöz. Alkalmanként 2-3 csészényi sót ajánlott egy kádnyi meleg, de nem forró vízhez adni – a forró víz a bőr párologtatását erősíti, nem a fontos ásványi anyagok felszívódását.

ŐSI MAGNÉZIUM ILLATOS HOLT-TENGERI LÁBSÓ
Az Ősi Magnézium lábsók azokra az alkalmakra a legideálisabbak, amikor jól esne egy forró fürdő, de épp nincs idő vagy lehetőség elmerülni egy kád vízben. A tiszta, holt-tengeri sóval és Ősi Magnézium koncentrátummal készült, bio minősítésű illóolajokkal dúsított lábsók ellazítják és felfrissítik a fáradt lábakat, nemcsak a hideg téli estéken!

Fontos: a csomag tartalmának elemeit tárolja napfénytől védett, hűvös helyen! Az egyes elemeket külön-külön és együtt is naponta használhatja, de kerülje a szemet és a nyálkahártyát.

A csomagban lévő termékek használata előtt ajánlott lemosni mindenféle testápolót és krémet, mert ezek gátolhatják a magnézium felszívódását.

Vélemények

K. Levente
Masszőr

“Kipróbáltam az Ősi Magnéziumot, nekem bevált, így fel mertem venni a repertoáromba is. Sokat szenvedtem az éjszakai vádligörcsöktől, ami teljesen elmúlt. Használom a szalonomban is, a vendégek szívesen választják és elégedettek vele.”

L. Ágnes
Budapest

“Lábgörcsre, illetve stresszoldásra használom a termékeket. Minden nap használom, a görcseim elmúltak és sokkal nyugottabnak érzem magam. Ajánlani tudom csak mindenkinek, fantasztikus termékek, nagyon örülök, hogy rátaláltam az Ősi Magnéziumra!”

Kammerer Zoltán
olimpiai bajnok kajakozó

“Az utóbbi időben kezdtem el használni az Ősi Magnézium Koncentrátumot és Fürdősót. Azóta az izomgörcsök teljesen megszűntek, a regenerálódás is sokkal könnyebben megy. Az elején kicsit bizsergett tőle a bőröm, de ahogy egyre többet használom, már nem is érzem.”