-20%

Ősi Magnézium Illatos Fürdősó Csomag

Íme egy igazán hosszantartó és gazdaságos csomag, melybe négyféle, bőrön át felszívódó magnéziummal dúsított fürdősót csomagoltunk, hogy Ön minden tevékenységhez és hangulathoz megtalálja a megfelelőt – miközben még spórol is!

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 10 000Ft felett

14 960Ft
11 960Ft

Ősi Magnézium Fürdősó - Ősi Magnézium Csomag része

Ősi Magnézium Jó Éjt Fürdősó - Ősi Magnézium Csomag része

Ősi Magnézium Jókedv Fürdősó - Ősi Magnézium Csomag része

Ősi Magnézium Sport Izomrelax Fürdősó - Ősi Magnézium Csomag része

Vásárolja meg most ezt a terméket és szerezzen 598 hűségpontot!

Termékleírás

Egy csomagban az Ősi Magnézium fürdősók színe-java, hogy mindig az Ön rendelkezésére álljanak – legyen szó sportolás utáni, relaxációs, energizáló, vagy egy fárasztó napot követő, jól megérdemelt kád- vagy lábfürdőzésről. Ráadásul a csomagban 20%-kal kedvezményesebb áron kapja meg a termékeket, mintha külön-külön vásárolná meg őket!

Az Ősi Magnézium termékcsalád egyik legfontosabb előnye, hogy nem terheli meg a gyomrot és az emésztőrendszert, emellett gyors, természetes megoldás a napjainkban szinte mindannyiunkat érintő magnéziumhiányra.

A fürdősó csomag rendszeres használata segít helyreállítani a sejtes magnéziumszintet, aktivizálni a méregtelenítési folyamatokat, enyhíteni a görcsöket, az izomfájdalmakat, ellazítani az izmokat. A három illatos és egy illatmentes fürdősó megfelelő mennyiségben egy kád vízben, vagy lábfürdőként alkalmazva hozzájárul a pihentetőbb alváshoz, emeli az energiaszintet és az immunrendszer hatékonyságát. Jót tesz a hormonháztartásnak és a bőrnek is.

A csomag tartalma:

1 kg Ősi Magnézium fürdősó: Illatmentes.
1 kg Ősi Magnézium Izomrelax fürdősó: Kifejezetten a sport által igénybevett izmok magnéziumos relaxációjához, frissítő borsmenta illóolajjal gazdagítva.
1 kg Ősi Magnézium Jókedv fürdősó: Ami segít kikapcsolni egy hosszú nap után, jó közérzetet és energiát biztosít a tiszta édesnarancs illóolajnak köszönhetően.
1 kg Ősi Magnézium Jó Éjt fürdősó: Kellemes, bársonyos illatú levendula illóolajjal, hogy garantálja a teljes ellazulást és a testi-lelki megtisztulást.

Mennyiség

Egy csésze fürdősó kb. 15 g tiszta magnéziumot tartalmaz. A pontos mennyiség a víz mértékétől függ, lábfürdőhöz 1-2 csészényi, kádfürdőhöz max. 8 csészényi mennyiség ajánlott.

Használata

Amikor elkészíti a fürdővizet, figyeljen oda arra, hogy az meleg, de ne forró legyen: a forró víz a bőr párologtatását erősíti, nem pedig a fontos ásványi anyagok felszívódását. Oldjon fel minimum 200 g sót a kád vizében, és vegyen 30 perces, lazító fürdőt. Fürdés során kerülje a szemek, a nyálkahártya környékét.

Tipp: Az Ősi Magnézium Fürdősó magnézium olajjal kombinálva is használható a fürdőben, mely fokozza a magnéziumos fürdő egészségbarát hatását. A fürdősó mellé tegyen 25-50 ml magnézium olajat a fürdővízbe.

Fontos: a csomag tartalmának elemeit tárolja napfénytől védett, hűvös helyen! A használat során kerülje a szemet és a nyálkahártyát.

 

Vélemények

Bogár János
az év ultramaraton futója 2007-ben

“Én hajlamos voltam a görcsökre, de a termék használata óta ezek csökkentek. Mivel kíméletesen, külsőleg szívódik fel, eleve laza izomzattal indulok az edzésekre, ami meg is marad több órán át. Minden téren pozitív a termék hatása!”

Kammerer Zoltán
olimpiai bajnok kajakozó

“Az utóbbi időben kezdtem el használni az Ősi Magnézium Koncentrátumot és Fürdősót. Azóta az izomgörcsök teljesen megszűntek, a regenerálódás is sokkal könnyebben megy. Az elején kicsit bizsergett tőle a bőröm, de ahogy egyre többet használom, már nem is érzem.”

C. László
Tolcsva

“Az Ősi Magnézium megszüntette az éjszakai lábgörcsöket, ezáltal újra tudok normálisan aludni, használat során a stresszhelyzeteket is jobban kezelem, nyugodtabb vagyok. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik hasonló problémákal küszködnek.”