-20%

Ősi Magnézium Levendulás Csomag

Levendula és magnézium, tökéletes párosítás a kiegyensúlyozott mindennapokhoz. Ebben az illatos csomagban benne van az esszenciális levendula illóolajjal készült Ősi Magnézium termékek színe-java a fürdősótól a testápolóig.

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 14 900Ft felett

12 460Ft
9 960Ft

Jó Éjt Melatoninos Testápoló Ősi Magnézium Csomag Része

Ősi Magnézium Levendulás Testvaj + OptiMSM Ősi Magnézium Csomag Része

Ősi Magnézium Jó Éjt Fürdősó 1kg Ősi Magnézium Csomag Része

Ősi Magnézium Levendulás Holt-tengeri Lábsó Ősi Magnézium Csomag Része

Vásárolja meg most ezt a terméket és szerezzen 498 hűségpontot!

Termékleírás

Egy illatos csomag, amiben minden megtalálható a természetes magnéziumpótláshoz és a hatékony bőrápoláshoz. A levendula remekül illik az Ősi Magnézium szellemiségéhez: tiszta és természetes gyógynövény, ami segít a mindennapos stressz csökkentésében, a szorongások oldásában és a relaxációban.

A CSOMAG TARTALMA:

 

ŐSI MAGNÉZIUM JÓ ÉJT FÜRDŐSÓ, 1 kg
Garantálja a teljes ellazulást és a testi-lelki görcsök oldását, illatos, és tele van magnéziummal. Ez a fürdősó kifejezetten azért készült, hogy egy kád meleg vízben, kis mennyiségben feloldva hozzájáruljon a nyugodt éjszakai pihenéshez.

JÓ ÉJT MELATONINOS TESTÁPOLÓ
Tiszta Ősi Magnézium koncentrátum lágy textúrájú testápolóban, alvást segítő, természetes melatoninnal, esszenciális levendula és édesmandula olajokkal, tápláló shea vajjal, a garantált éjszakai pihenésért. Tökéletes esti bőrápoló egy kellemes kádfürdőzés után.

ŐSI MAGNÉZIUM LEVENDULÁS TESTVAJ + OPTIMSM
Krémesen gazdag, magnéziummal készült testvaj, tiszta levendula illóolajjal, fájdalomcsillapító, ízületvédő OptiMSM-mel, shea vajjal és édesmandula olajjal. Egyszerűen lehetetlen ellenállni neki, a téli hidegben pedig különösen ajánlott. Kiváló esti bőrápoló.

ŐSI MAGNÉZIUM LEVENDULÁS HOLT-TENGERI LÁBSÓ
Hideg, téli délutánokra és estékre, amikor nincs idő vagy lehetőség kádfürdőzni. A meleg vízben oldódó keverék levendula illatával pihenteti, holt-tengeri só és száraz magnézium-klorid tartalmával frissíti a fáradt, egész napra cipőbe zárt lábakat. Használata után ajánljuk az Ősi Magnézium testvajat és testápolót, a tökéletes összhatás érdekében.

Fontos: a csomagban található termékek napfénytől védett, hűvös helyet igényelnek! Használatkor kerülje el, hogy a termékek érintkezzenek a szemekkel és a nyálkahártyával.

Vélemények

Kammerer Zoltán
olimpiai bajnok kajakozó

“Az utóbbi időben kezdtem el használni az Ősi Magnézium Koncentrátumot és Fürdősót. Azóta az izomgörcsök teljesen megszűntek, a regenerálódás is sokkal könnyebben megy. Az elején kicsit bizsergett tőle a bőröm, de ahogy egyre többet használom, már nem is érzem.”

Bogár János
az év ultramaraton futója 2007-ben

“Én hajlamos voltam a görcsökre, de a termék használata óta ezek csökkentek. Mivel kíméletesen, külsőleg szívódik fel, eleve laza izomzattal indulok az edzésekre, ami meg is marad több órán át. Minden téren pozitív a termék hatása!”

L. Ágnes
Budapest

“Lábgörcsre, illetve stresszoldásra használom a termékeket. Minden nap használom, a görcseim elmúltak és sokkal nyugottabnak érzem magam. Ajánlani tudom csak mindenkinek, fantasztikus termékek, nagyon örülök, hogy rátaláltam az Ősi Magnéziumra!”