-23%

Ősi Magnézium Illatos Fürdősó Csomag – 4 x 200g

Komplex csomag az illatos, egészséges fürdőzéshez és a jó közérzethez! A négyféle, természetes magnéziummal dúsított, ultra tisztaságú fürdősó gondoskodik róla, hogy a relaxáció mellett biztosított legyen a megfelelő magnéziumpótlás is az Ön számára!

A csomag tartalma:
Ősi Magnézium Jókedv fürdősó – 200 g
Ősi Magnézium Jó éjt Fürdősó – 200 g
Ősi Magnézium Sport Izomrelax Fürdősó – 200 g
Ősi Magnézium Fürdősó (illatmentes) – 200 g

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 9 990Ft felett

5 160Ft
3 960Ft
Vásárolja meg most ezt a terméket és szerezzen 198 hűségpontot!

Termékleírás

Az Ősi Magnézium Fürdősók száraz magnézium-klorid só és egyéb nyomelemek keverékei, amelyeket magnéziumos fürdőkhöz, lábfürdőhöz ajánlunk. Ebben a komplex csomagban mindent megtalál, amivel elejét veheti a magnéziumhiánynak!

A csomagban négyféle, természetes magnéziummal dúsított, ultra tisztaságú fürdősó gondoskodik róla, hogy a relaxáció mellett biztosított legyen a megfelelő magnéziumpótlás is az Ön számára!

A csomag tartalma:

Ősi Magnézium Sport Izomrelax Fürdősó – 200 g: Lazítsa el fáradt izmait a borsmenta illóolajat tartalmazó magnézium fürdősóval!
Ősi Magnézium Jókedv Fürdősó – 200 g: A frissítő, édesnarancs illóolajjal dúsított magnéziumos fürdősó garancia a kellemes közérzetre!
Ősi Magnézium Jó éjt Fürdősó – 200 g: Élvezze a levendula illóolajat tartalmazó magnézium fürdősó nyugtató hatását!
Ősi Magnézium Fürdősó (illatmentes) – 200 g: Töltse fel szervezetét tiszta, természetes magnéziummal!

Mennyiség

Egy csésze fürdősó kb. 15 g tiszta magnéziumot tartalmaz. A pontos mennyiség a víz mértékétől függ, lábfürdőhöz 1-2 csészényi, kádfürdőhöz max. 8 csészényi mennyiség ajánlott.

Használata

Fontos, hogy a fürdő meleg, de ne forró legyen, mert a forró víz a bőr párologtatását erősíti, nem pedig a fontos ásványi anyagok felszívódását. Oldjon fel minimum 200 g sót a kád vizében, és vegyen 30 perces, lazító fürdőt. Fürdés során kerülje a szemek, a nyáélkahártya környékét.

Tipp: Az Ősi Magnézium Fürdősók magnézium olajjal kombinálva is használhatók a fürdőben, mely fokozza a magnéziumos fürdő egészségbarát hatását. A fürdősó mellé tegyen 25-50 ml magnézium olajat a fürdővízbe.

Hatások

Az Ősi Magnézium koncentrátum és a belőle készült termékek egyik legfontosabb előnye, hogy nem terhelik meg a gyomrot és az emésztőrendszert, miközben gyors, természetes megoldást nyújtanak a napjainkban szinte mindannyiunkat érintő magnéziumhiányra.

A fürdősó a benne lévő természetes magnéziumnak köszönhetően hozzájárul a jó minőségű, nyugodt alváshoz, segít helyreállítani a sejtes magnéziumszintet, természetes sejtvédő, stimulálja a méregtelenítési folyamatokat, enyhíti a görcsöket, az izomfájdalmakat. Aktivizálja az izmok működését és a stressz elleni küzdelmet, emeli az energiaszintet és az immunrendszer hatékonyságát.

Jót tesz a hormonháztartásnak és a bőrnek.

Tárolási körülmény
Tárolása szobahőmérsékleten, napfénytől védett helyen ajánlott – a fürdőszobában.

Az illóolajok jótékony hatásai

Borsmenta illóolaj:
1. Görcsoldásra és fájdalomcsillapításra
2. Megfázásra és influenzára
3. Légzési problémákra

Édesnarancs illóolaj:
1. Hangulatjavításra
2. Fertőzések ellen
3. Vérkeringés javítására
4. Méregtelenítésre

Levendula illóolaj:
1. Segíti az alvást
2. Enyhíti a stresszt és a szorongást
3. Enyhíti a fájdalmat

Vélemények

Bogár János
az év ultramaraton futója 2007-ben

“Én hajlamos voltam a görcsökre, de a termék használata óta ezek csökkentek. Mivel kíméletesen, külsőleg szívódik fel, eleve laza izomzattal indulok az edzésekre, ami meg is marad több órán át. Minden téren pozitív a termék hatása!”

C. László
Tolcsva

“Az Ősi Magnézium megszüntette az éjszakai lábgörcsöket, ezáltal újra tudok normálisan aludni, használat során a stresszhelyzeteket is jobban kezelem, nyugodtabb vagyok. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik hasonló problémákal küszködnek.”

K. Levente
Masszőr

“Kipróbáltam az Ősi Magnéziumot, nekem bevált, így fel mertem venni a repertoáromba is. Sokat szenvedtem az éjszakai vádligörcsöktől, ami teljesen elmúlt. Használom a szalonomban is, a vendégek szívesen választják és elégedettek vele.”