Pihentető Éjszakák Csomag

A jó minőségű és megfelelő mennyiségű alvás mindannyiunk alapvető szükséglete, melynek nyoma nemcsak bőrünkön és az idegrendszerünk működésén látszik, hanem fontos élettani folyamatokban is szerepe van. Ez a különleges, természetes válogatás a legnyüzsgőbb időszakban is segít kikapcsolódni.

250 millió éves érintetlen természeti kincs

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tanulmányokkal igazolt hatás

Optimális, transzdermális felszívódás

Természetes összetétel

Ingyenes szállítás 10 000Ft felett

6 990Ft
Vásárolja meg most ezt a terméket és szerezzen 350 hűségpontot!

Termékleírás

A természetes, bőrön keresztül felszívódó magnézium a csomag minden tagjának alapvető összetevője – viszont mindegyikbe került még valami extra is. Illatos, bio tisztaságú levendula illóolaj, ízületvédő OptiMSM, vagy a szervezet belső órájára jótékonyan ható melatonin.

A csomagot most kedvezményes áron tudja megszerezni, hogy a benne lévő különlegességek garantált feltöltődést nyújthassanak annak a szerencsésnek, aki kapja.

A csomag rendszeres használata helyreállítja a sejtes magnéziumszintet, természetes sejtvédő, segíti a méregtelenítési folyamatokat és az izmok működését, enyhíti a görcsöket, az izomfájdalmakat, hozzájárul a stressz elleni küzdelemhez, a pihentetőbb alváshoz és a bőr általános állapotának javításához.

A csomag tartalma:

ŐSI MAGNÉZIUM TESTÁPOLÓ + MELATONIN + OPTIMSM

Ha gondjai vannak az éjszakai pihenéssel, ha stresszes nap vár Önre másnap reggel, és ha szeretne természetesen, de hatékonyan gondoskodni szervezete magnézium szükségletéről, ez a megfelelő testápoló. Tiszta magnéziummal, OptiMSM-el, melatoninnal, shea vajjal és édes mandulaolajjal készült, érzékeny bőrűek számára is ajánlott.
A melatonin az egyik legfontosabb, agyi kiválasztású hormon, amelyet a szervezet belső órájaként is szokás emlegetni. Az MSM hozzájárul az ízületek megfelelő működéséhez, támogatja az immunrendszert és segíti a magnézium hatékonyabb felszívódását.

Egy teáskanálnyi (nagyjából 5 ml) mennyiség 130 mg elemi magnéziumot, 650 mg OptiMSM-et és 1,5 mg Melatonint tartalmaz.

ŐSI MAGNÉZIUM JÓ ÉJT FÜRDŐSÓ
Száraz magnézium-klorid só és egyéb nyomelemek keveréke, amely ideális magnéziumos fürdőkhöz. Az ultra tisztaságú fürdősó garantálja a teljes ellazulást a benne lévő, bőrön át felszívódó Ősi Magnéziumnak és a tiszta levendula illóolajnak köszönhetően.

Alkalmanként 2-3 csészényi sót ajánlott egy kádnyi meleg, de nem forró vízhez adni – a forró víz a bőr párologtatását erősíti, nem a fontos ásványi anyagok felszívódását.

ŐSI MAGNÉZIUM LEVENDULÁS HOLT-TENGERI LÁBSÓ
Természetes segítség a fáradt lábaknak. A bio minősítésű levendula illóolajjal, bőrön át felszívódó Ősi Magnéziummal és holt-tengeri sóval készült lábsó gondoskodik róla, hogy lábai megkapják az őket megillető gondoskodást – nemcsak a hideg téli estéken!

Fontos: a csomag tartalmának elemeit tárolja napfénytől védett, hűvös helyen! Az egyes elemeket külön-külön és együtt is naponta használhatja, de kerülje a szemet és a nyálkahártyát.

A csomagban lévő termékek használata előtt ajánlott lemosni mindenféle testápolót és krémet, mert ezek gátolhatják a magnézium felszívódását.

Vélemények

L. Ágnes
Budapest

“Lábgörcsre, illetve stresszoldásra használom a termékeket. Minden nap használom, a görcseim elmúltak és sokkal nyugottabnak érzem magam. Ajánlani tudom csak mindenkinek, fantasztikus termékek, nagyon örülök, hogy rátaláltam az Ősi Magnéziumra!”

Bogár János
az év ultramaraton futója 2007-ben

“Én hajlamos voltam a görcsökre, de a termék használata óta ezek csökkentek. Mivel kíméletesen, külsőleg szívódik fel, eleve laza izomzattal indulok az edzésekre, ami meg is marad több órán át. Minden téren pozitív a termék hatása!”

K. Levente
Masszőr

“Kipróbáltam az Ősi Magnéziumot, nekem bevált, így fel mertem venni a repertoáromba is. Sokat szenvedtem az éjszakai vádligörcsöktől, ami teljesen elmúlt. Használom a szalonomban is, a vendégek szívesen választják és elégedettek vele.”